menu
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Tot el programa

«Bots pel canvi». Art comunitari amb Basket Beat

El projecte «Bots pel canvi» proposa acompanyar persones en el seu creixement personal a través de la creació i l’aprenentatge musical en grup i amb pilotes de bàsquet. Un projecte per reconèixer i admirar les capacitats de les persones mitjançant la reivindicació d’espais en els quals el grup, el cos, la participació i les expressions artístiques siguin les protagonistes.


Després d’una experiència amb més de 200 joves de Manresa el 2018, les accions que es desenvoluparan entre l’hivern del 2021 i l’estiu del 2022 inclouran sessions de Basket Beat amb diferents entitats i grups informals de persones que vulguin formar part d’aquesta transformació personal i col·lectiva en diferents fases.

El projecte català Basket Beat, en funcionament des del 2009 i que té presència en cinquanta ciutats de set països —compta amb una àmplia xarxa de treball a Europa (França, el Regne Unit, Holanda, Portugal, etc.)—, es posarà al servei dels tallers preparatoris i de la trobada final amb una possible participació internacional a Manresa el 2022. «Bots pel canvi» és una oportunitat per al creixement personal i la cohesió social a través d’una activitat lúdica i alhora formativa.

El projecte està impulsat per Manresa Jove, Manresa 2022 i Basket Beat 

Bots pel canvi en imatges

Amb el suport de:

Contacte

placeAdreça: Crist Rei
callTelèfon: +34 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
cada dimecres a les 18 h

Preu

Preu: Activitat gratuïta