menu
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Tot el programa

19a MOSTRA DE CINEMA ESPIRITUAL DE CATALUNYA Cloenda

La Mostra de Cinema Espiritual de Catalunya és un festival de cinema anual que pretén aprofundir en la presència de l’espiritualitat en la cultura audiovisual, fer visibles les diferents manifestacions religioses i espirituals i contribuir a afavorir el diàleg interreligiós i la cohesió social. 

Des del 2014, la Direcció General d’Afers Religiosos encapçala l’organització de la Mostra de Cinema Espiritual, amb la participació de la Filmoteca de Catalunya, la Fundació “la Caixa”, la basílica de la Sagrada Família i els cinemes Verdi, així com diversos ajuntaments, entitats culturals i religioses, universitats, centres penitenciaris de Catalunya i centres educatius de justícia juvenil. L’interès a estendre els valors espirituals i la diversitat de creences ha fet créixer la mostra fins a arribar a més de 6.000 espectadors, una cinquantena de sales de més de 20 ciutats. Les projeccions compten amb algun especialista convidat que presenta l’obra i condueix el debat posterior.

 Manresa participa en aquest festival des de l’any 2017 i té la col·laboració de Cineclub Manresa  i l’any 2022 n’assumirà l’organització de la cloenda.



Contacte

placeAdreça: Teatre Conservatori
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
Cloenda 30 de novembre 2022
Enigmàrius
Sessió de Cine - Déu és dona i es diu Petrunya
Sessió de Cine (Cloenda) - Van arribar de nit