menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Cultura i art

Microscopies 2022 - Land Art

Land art


El projecte “Microscopies” neix de la mà de l’Ajuntament de Manresa i del Centre d’Art Contemporani El Forn de la Calç (CACiS) i inclou diverses instal·lacions artístiques respectuoses amb l’entorn que conviden a reflexionar sobre la relació entre els humans i la natura, i a canviar la nostra mirada sobre el paisatge. El projecte compta amb la col·laboració de Meandre, del Parc del Secà, del Consorci del Bages per la Gestió de Residus i de l’Anella Verda, i amb el suport del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya.


Iniciat l’agost de 2020, el land art “Microscopies” és un itinerari per l’Anella Verda que uneix art, natura i cultura a través de diverses obres efímeres i permanents. L’objectiu és que, any rere any, s’incrementin les peces artístiques que es poden trobar a l’entorn natural de Manresa. 


L’any 2022 “Microscopies” sumarà una instal·lació temàtica sobre Manresa 2022 a l’itinerari per l’Anella Verda al voltant de la Torre Santa Caterina, a l’últim tram del Camí Ignasià, com una eina sostenible per acostar l’art a la societat.

+ Informació i programa aviat

Contacte

placeAdreça: Torre Santa Caterina
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
del 26 al 28 d'agost
Web: https://cacis.elforndelacalc.cat/projecte/microscopies-2022/