menu
Imatge de fons
Manresa 2022 El Programa de l'any de celebració 2022 Espiritualitat i pensament

Congrés Català de Filosofia

6a edició

La Societat Catalana de Filosofia, en col·laboració amb la Societat Andorrana de Ciències, la Societat de Filosofia del País Valencià i l’Associació Filosòfica de les Illes Balears, convocarà el VI Congrés Català de Filosofia amb la voluntat de debatre els problemes que la filosofia té plantejats tant a casa nostra com arreu.

Hi seran convocats tots els i les professionals i institucions de qualsevol punt del domini lingüístic català l’activitat central dels quals sigui la filosofia i, també, professors/es i investigadors/es en l’àmbit de la filosofia i de les humanitats que estiguin treballant a l’estranger. Les ponències i el debat seran la base de les trobades sobre història de la filosofia, filosofia de l’educació, lògica, filosofia del llenguatge, filosofia de la ciència, teoria del coneixement, antropologia filosòfica, estètica i teoria de les arts, filosofia moral o filosofia del dret. Manresa acollirà durant l’any 2023 la sisena edició de les jornades del congrés, les quals són una oportunitat per acostar el coneixement a la societat.

Per aquelles persones interessades a enviar propostes de comunicació o simposia, tenen temps fins al 18 de desembre. Trobareu tota la informació al document adjunt. 

Contacte

placeAdreça: Sala Petita i Espai Tallers del Teatre Kursaal
callTelèfon: 93 878 40 90
emailCorreu electrònic: hola@manresa2022.cat
eventHorari:
15, 16 i 17 de juny 2023