menu
Agenda
Música i festes

HENRIO · Sons del Camí

Sons del Camí
today Dijous, 13 de Juliol
watch_later 21:00
location_on Jardins de la Cova de Sant Ignasi
SOMEWHERE, SOMETIMES

HENRIO és el nom artístic del cantautor i productor Enric Verdaguer que, després de viure quatre anys a Liverpool i ser la veu de l’última gira de la pianista Clara Peya, inicia projecte propi sota aquesta nova identitat. Al maig de 2022 Henrio llança un primer EP titulat ‘Help Me Understand’ i al gener d'aquest any eleva l’aposta amb ‘Somewhere, Sometimes’, el seu disc debut.

Aquest disc escrit en català i anglès sorgeix a partir d’un bitllet de tornada, retorn al país d’origen, Catalunya. Recular el camí fet durant quatre anys d’exploració personal, reprendre lligams que havien quedat suspesos per la distància, readaptar-se i remuntar una vida que havia deixat enrere. Un disc creat per explicar el que es viu en aquest espai de transició estrany, inundat per una nostàlgia deambulant, una corroboració del pas del temps i d’observar que algunes coses canvien però d’altres no tant.

Anteriorment, al 2015, el cantautor havia publicat ‘Moonstruck’ (Música Global) encara sota el nom d’Enric Verdaguer, amb el que gira pels principals escenaris de Catalunya abans de fer un parèntesis i residir quatre anys a Anglaterra on es gradua en ‘Songwriting and Production’ a la universitat fundada per Paul McCartney a Liverpool (LIPA).

Com arribar