Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /webs/manresa/manresa.cat/index.php on line 421 Ensenyament - Coronavirus

Coronavirus

Ensenyament


La Regidoria d'Ensenyament aposta per una ciutat que sigui un espai educador per excel·lència, on els ciutadans i ciutadanes han de trobar els serveis i equipaments que facilitin l'aprenentatge i formació al llarg de tota la vida. 

Manresa forma part de l'Associació Internacional de Ciutats Educadores (AICE) des de desembre del 2000. Aquesta adhesió suposa el compromís del compliment dels principis fonamentals de la Carta de Ciutats Educadores.

Des d'aquest regidoria es gestionen els centres propis municipals com són les llars d'infants, el Conservatori i l'Escola de Música i l'Escola d'Art, les preinscripcions escolars i escolarització dels nens i nenes de Manresa a través de l'Oficina Municipal d'Escolarització (OME), projectes de dinamització com la Fira de l'Estudiant, les visites escolars a l'Ajuntament, etc. i espais de participació com el Consell d'Infants i el Consell Escolar Municipal, així com la planificació educativa de la ciutat i el suport a l'escolarització obligatòria a través de beques i ajuts. 

Vídeo " A Manresa, som una escola"