Govern obert i transparència

El 15 de maig comença el període d'inscripció del Casal Esportiu Municipal

Dimarts, 09 de Maig de 2023
El 15 de maig comença el període d'inscripció del Casal Esportiu Municipal

El Casal Esportiu Municipal, dirigit a infants d’entre 7 i 14 anys, ofereix diverses activitats al Complex Esportiu Vell Congost i altres espais de la zona esportiva entre el 26 de juny al 21 de juliol. Les places s’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. Els complexos esportius municipals de l’Ateneu les Bases i les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella també ofereixen activitats diverses durant l’estiu.


El pròxim dilluns 15 de maig, a les 10 de matí, comença el període d’inscripció dels Casals Esportius Municipals 2023, unes activitats adreçades a infants de 7 a 14 anys  (nascuts entre els anys 2009 i 2016), que tenen l’objectiu d’ocupar el temps lliure d'infants i adolescents durant el període de vacances escolars mitjançant la pràctica d'esports i altres activitats de caràcter recreatiu.

Les activitats es realitzaran al Complex Esportiu Vell Congost i a altres espais de la zona esportiva. Al llarg d’un matí es realitzaran quatre rotacions de diferents activitats esportives: atletisme, BTT, bàdminton, tennis taula, intercrosseultimate, gimnàstica artística, beisbol, jocs tradicionals, pales i piragüisme (canoa i caiac) i activitats de remullada.  En funció del grup, el dimecres o dijous, els participants es desplaçaran al parc de l’Agulla per fer les activitats de canoa i caiac, sempre que la qualitat de l’aigua ho permeti, considerant que enguany ens trobem amb una situació anòmala deguda a la sequera.

Els Casals Esportius Municipals tindran dues vies per a inscriure’s: a través de la pàgina web de l’Ajuntament de Manresa   o de manera telefònica, al 010 (cost segons operadora) o al 93 878 23 01 (gratuït). La ciutadania també es pot dirigir a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en l’horari d’atenció al públic.  

El nombre de places és limitat a 110 infants per torns’atorgaran per rigorós ordre d’inscripció. S’estableixen un total de 4 torns: del 26 de juny al 3 de juny, del 3 al 7 de juliol, del 10 al 14 de juliol, i del 17 al 21 de juliol. El preu serà de 57,40 euros, i de 20,09 euros si es disposa de beca. Per tenir accés a les beques s’ha d’estar empadronat a Manresa i poder acreditar, com a mínim, una d’aquestes circumstàncies: ser beneficiari de beca de menjador del curs 2022-2023 per motius socioeconòmics, haver rebut un ajut per material escolar durant el curs 2022-2023, o bé formar part d’una unitat familiar empadronada a Manresa i situada en el tram F de renda bruta anual de la taula de tarifació social.

A banda del Casal Esportiu Municipal, Els complexos esportius municipals de i les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella i l’Ateneu les Bases també ofereixen activitats diverses durant l’estiu.

Casal a les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella

A les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella s’hi realitzarà el Campus Esportiu Infantil Pisijoc, adreçat a nens i nenes  nascuts durant i abans de 2019 i que tinguin superat el control d'esfínters (que no portin bolquers).

El Pisijoc és un servei que funcionarà durant les setmanes del 26 de juny al 4 d’agost i del 29 d’agost a l’1 de setembre, amb la possibilitat de seguir l’activitat durant el mes d’agost en funció de la demanda.

Tot i que en el Pisijoc la protagonista és l’aigua, a banda de cursets de natació i jocs aquàtics, també s’hi fan altres activitats com FitKids, tallers de manualitats, jocs esportius, psicomotricitat per als més petits i enguany activitats temàtiques del circ.

S’estableix un primer torn d’inscripcions preferents per abonats, fills d’abonats i cursetistes en actiu, del 8 al 14 de maig i inscripcions obertes a tothom a partir del 15 de maig. Les inscripcions es poden fer presencialment a la recepció de les Piscines Municipals Manel Estiarte Duocastella o bé de forma on-line a www.piscinesmanresa.cat

El preu per les activitats per setmana és de 60,65 euros (no abonats) i 48,50 euros (abonats). També s’ofereix el servei despertador de 7.45 a 9 h i servei carmanyola de 13.15 a 15.15 h.

Casal al CEM Ateneu les Bases

Des del Complex Esportiu Municipal Ateneu les Bases també s’ha preparat una oferta amb una temàtica que enguany està relacionada amb el medi ambient i la sostenibilitat, sense perdre de vista la vessant esportiva.

Les Jornades d’Estiu “Súper Herois de la Terra” estan adreçades a infants de 3 a 14 anys i funcionaran del 26 de juny al 28 de juliol, de dilluns a divendres de 9 a 13 h, amb possibilitat d’acollida de 8 a 9 h i recollida de 13 a 13.30 h. Les places són limitades i el preu per setmana és de 62 euros.

Més informació a: https://www.ateneulesbases.cat/cat/seccio/veure/455