Govern obert i transparència

El taller participatiu “Banca convencional vs. Banca ètica” donarà a conèixer alternatives reals d'una banca amb valors

Dimecres, 17 d'Octubre de 2018
El taller participatiu “Banca convencional vs. Banca ètica” donarà a conèixer alternatives reals d'una banca amb valors

El taller, que és gratuït, es durà a terme el dissabte 27 d’octubre de 12.15 a 13.45 hores al Palau Firal, en el marc de la Fira Ecoviure. Cal inscripció prèvia fins al dimecres 24.

Des del Pla de Sensibilització de la regidoria de Cooperació “Rebel·la’t per la pau” s’ha organitzat un taller participatiu titulat “Banca convencional vs. Banca ètica”, que es durà a terme el dissabte 27 d’octubre de 12.15 a 13.45 hores al Palau Firal, en el marc de la Fira Ecoviure (27 i 28 d’octubre).

 

El taller, a càrrec de Setem Catalunya i adreçat al públic en general, donarà a conèixer les virtuts i les alternatives reals de la banca ètica enfront la tradicional i denunciarà aspectes com l’ús que fa aquesta última dels diners dels ciutadans, les inversions en la fabricació d’armament, atacs al medi ambient, etc.

 

SETEM Catalunya és una ONGD independent i participativa, sensibilitza la societat sobre les desigualtats, denunciant les causes i promovent transformacions personals i col·lectives per aconseguir un món més just i solidari. La promoció del consum conscient, la banca ètica i la mobilització social, són algunes de les seves principals actuacions.

 

L’assistència al taller és gratuïta amb inscripció prèvia al correu casaflorsirera@altecom.cat (fins al dimecres 24 d’octubre). Complementarà l’activitat una exposició sobre la mateixa temàtica.

 

Aquesta formació es proposa en col·laboració amb el Consell Municipal de Solidaritat i amb el suport de la Diputació de Barcelona i la Fira Ecoviure.