Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /webs/manresa/manresa.cat/index.php on line 421 L'organització del Mundialet de futbol suspèn la competició per precaució i responsabilitat davant l'actual situació de Covid - Coronavirus

Coronavirus

L'organització del Mundialet de futbol suspèn la competició per precaució i responsabilitat davant l'actual situació de Covid

Dijous, 15 de Juliol de 2021
L'organització del Mundialet de futbol suspèn la competició per precaució i responsabilitat davant l'actual situació de Covid
La 17a edició d’aquest tradicional torneig s’havia iniciat el 3 de juliol passat a l’Estadi del Congost.

L’organització del Mundialet Intercultural de futbol de Manresa ha informat que, davant l’agreujament de la pandèmia de la Covid-19, ha decidit suspendre la competició de la 17a edició d’aquest tradicional torneig que es disputava des del 3 de juliol passat a l’Estadi del Congost.

 

Els responsables d’aquest esdeveniment esportiu han manifestat que atesa la nova situació sanitària i les recomanacions per reduir l’impacte de la Covid, “per precaució i per responsabilitat” s’ha acordat  aturar la competició i minimitzar la possibilitat de contagi entre les persones participants i el públic que segueix els partits.  

 

El Mundialet és una competició clàssica de l’estiu manresà i comarcal, que compta amb la col·laboració i el treball molta gent i entitats, de forma especial els seus organitzadors: l’ONG Diapo, al qual cal sumar la col·laboració de la Federació Catalana de Futbol i l’Ajuntament de Manresa.

 

Aquesta competició és un reflex de la gran diversitat cultural i d’orígens d’una ciutat amb població originària de 114 països i el 19,29% de població estrangera. Al Mundialet hi trobem equips que agrupen manresans i manresanes de països provinents d’Àfrica, Amèrica i Europa, o bé ja nascuts aquí.

 

La competició suspesa tenia previst finalitzar els seus partits el 31 de juliol, en una edició que es disputava en tres categories: absoluta, veterans i femenina.