CAT | ESP | ENG | ITA

Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià

4a EDICIÓ: 19 I 21 DE JUNY DE 2021 · MUSEU DE LA TÈCNICA DE MANRESA

Les 4es Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià arriben a Manresa el mes de juny en un format renovat i amb la presència de Carme Ruscalleda i Josep Roca, i amb l’objectiu de difondre i donar visibilitat als valors del Camí Ignasià, reforçant la capitalitat de Manresa, través de la gastronomia.

Enguany, les Jornades Gastronòmiques estrenen format al voltant de quatre conceptes: coneixement, cuina, tastos i mercat, amb una jornada oberta al públic general per al dia 19, i una altra, el dia 21, adreçada al món professional relacionat amb el sector de la restauració i que vol esdevenir un punt de trobada entre pagesos i cuiners.

.

DISSABTE 19 DE JUNY

.

· MERCAT DE PRODUCTORS DEL BAGES

Formatges, vi, horticultura, oli, cervesa, embotits i molt més

Horari: 10 - 14:30 h / 16:30 - 20:30 h. Accés lliure

.

· AULA D’ACTIVITATS

11:00 h: Tast de formatges i cerveses artesanes     reserva anticipada finalitzada

12:15 h: Showcooking: Joseba Cruz (Le Clandestin, Navàs)    RESERVA anticipada finalitzada

13:30 h: Tast de tomàquets de l’hort i vins blancs i rosats (DO Pla de Bages)    RESERVA anticipada finalitzada

16:45 h: Tast d’embotits artesans i vins negres (DO Pla de Bages)    RESERVA anticipada finalitzada

18:00 h: Showcooking: Jordi Perich (Cal Carter, Mura)    RESERVA anticipada finalitzada

La conducció dels tastos corre a càrrec de la sommelier Anna Castillo

.

· CONFERÈNCIA DE CARME RUSCALLEDA (Mandarin Barcelona**)

19:30 h: ‘Som hereus d’una cultura culinària, gourmet, divertida i sana, estima-la i practica-la!’    RESERVA anticipada finalitzada

.

DILLUNS 21 DE JUNY (JORNADA PROFESSIONAL) (1)

.

· CONFERÈNCIA DE JOSEP ROCA (El Celler de Can Roca*** Girona)

16:30 h: ‘La fil·loxera de l’ésser humà. Supervivència i felicitat’

.

· NETWORKING ENTRE PRODUCTORS, CELLERS I RESTAURADORS

Horari: 17:30 - 19:00 h

.

· TAULA RODONA ‘CAMÍ IGNASIÀ, UN TERRITORI PLE D’OPORTUNITATS’

19:00 h: Toni Massanés (Fundació Alícia), Eva Tarragona (Montanyanes), Maria Costa (L’Escairador) i Eva Farré (DO Pla de Bages)

.

(1) Per participar en la jornada professional, cal contactar amb el Departament Comercial de Manresa Turisme comercial@manresaturisme.cat

.

Les Jornades Gastronòmiques del Camí Ignasià són una iniciativa de l’Ajuntament de Manresa i la Fundació Turisme i Fires de Manresa dins de les accions principals lligades a Manresa 2022, la commemoració dels 500 anys de l’estada d’Ignasi de Loiola a la ciutat. Organitzades per Pep Palau, Von Arend i Associats – Produccions Enogastronòmiques, les jornades compten amb el suport de la Diputació de Barcelona, Fundació La Caixa i Parc de la Sèquia.

.


>> Museu de la Tècnica de Manresa (Carretera de Santpedor, 55) 

Instagram Youtube Facebook Twitter