menu
Esdeveniments

Quinze Vint-i-Dos

6A EDICIÓ DEL CICLE QUINZE VINT-I-DOS
Diàlegs creatius entre disciplines artístiques

Els dissabtes 18 i 25 de novembre arriba  la sisena edició del cicle Quinze Vint-i-dos, el festival artístic de petit format que té lloc al centre d’interpretació ignasiana Espai Manresa 1522 i que aprofundeix en una lectura artística i renovada dels valors que giren al voltant del projecte «Manresa 2022 Transforma».

El Quinze Vint-i-dos ofereix diàlegs creatius a través de la música i les arts escèniques entre artistes de diferents disciplines, que s’esdevenen per primer cop i davant del públic, sempre sense un assaig previ, interaccionant a l’instant i creant un espectacle al mateix temps que el públic l’està veient.

Aquest cicle va néixer el 2018 per dotar l’Espai Manresa 1522 d’una oferta cultural i artística complementària a la seva activitat habitual. Així, amb aquest cicle, el centre d’interpretació de la Manresa ignasiana ha acollit vora una desena de diàlegs creatius entre artistes manresans i de fora donant lloc a experiències artístiques i de transformació úniques i irrepetibles.

El programa del 6è cicle Quinze Vint-i-dos gira al voltant del procés de transformació de les persones en dos diàlegs complementaris, un més enfocat en la il·luminació d’aquest procés i l’altre, centrat en el resultat i la nova realitat obtinguda de la transformació. 

El lema aquesta edició i que dona títol als diàlegs és “Amb una il·luminació tan gran que totes les coses li semblaven noves”, una afirmació que es troba en l’Autobiografia d’Ignasi en referència a la cèlebre Exímia Il·lustració del Cardener que va experimentar a Manresa fa més de 500 anys i que l’acompanyaria tota la vida.

  • TRANSFORMACIÓ#4
    Amb una il·luminació tan gran

    DISSABTE 18 NOVEMBRE
    19:00H
    ESPAI MANRESA 1522

    Artistes: Joan Sanllehí, Aina Torné i Aeria

    Disciplines: il·luminació, dansa contemporània i música atmosfèrica

RESERVA LA TEVA ENTRADA

.

  • TRANSFORMACIÓ#5
    Que totes les coses li semblaven noves

    DISSABTE 25 NOVEMBRE
    19:00H
    ESPAI MANRESA 1522

    Artistes: Gala Gómez Burlet i Antonio el Remendao

    Disciplines: dansa clàssica i contemporània i música rumba fusió

RESERVA LA TEVA ENTRADA

.

*Al finalitzar cadascun dels espectacles, els espectadors podran degustar una copa de vi d'una varietat recuperada en el projecte de la vinya de la Torre Lluvià, un projecte impulsat per l'Ajuntament de Manresa, la DO Pla de Bages i Ampans.

 

Preu

Preu: Entrades: 8€ entrada anticipada / 12€ entrada a taquilla
A Oficina de Turisme de Manresa o web manresa2022.cat
Aforament limitat