menu
CAT Manresa 2022 El projecte Valors 2022

Comissió de Valors

Més enllà de les creences i de les ideologies, el projecte Manresa 2022 aspira a acompanyar canvis que quedin més enllà de les celebracions de l’any 2022. Uns canvis que es tradueixin en la millora de la qualitat de vida de les persones i en la forma com Manresa vol participar  dels reptes que tenim com a humanitat.

La creació de la comissió de Valors suposa un primer pas per a construir espais de diàleg a la ciutat, espais que es nodreixin de la riquesa immaterial de la ciutat, riquesa basada en la diversitat i en la capacitat de construir projectes plurals, però comuns. Projectes on els manresans i manresanes ens trobem, ens coneguem i ens valorem com a peces úniques i imprescindibles d’una ciutat que fem entre tots i totes.

Actualment, la comissió  està formada per representants d’Inspiració 2022, del Consell Municipal de Solidaritat, de la Cova, de la Comunitat Islàmica i persones a títol individual. L’objectiu és agrupar  persones de diferents orígens culturals, de diferents àmbits professionals, de diferents edats... amb ganes que cada vegada més  col·lectius  s’animin a formar-ne part.