Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM ofereix un curs per ajudar a millorar les perspectives empresarials més enllà del pla d'empresa

El CEDEM ofereix un curs per ajudar a millorar les perspectives empresarials més enllà del pla d'empresa


12/11/2018

La formació es farà en dues sessions; els dimarts 20 i 27 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, al Palau Firal de Manresa. El curs, que anirà a càrrec de Jordi Puigdellivol (Start Up & Innovation Sherpa), està adreçat a les persones emprenedores i a les empreses de nova creació.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ha programat el curs “Evoluciona les idees pensant amb clau de model de negoci”, a càrrec de Jordi Puigdellivol (Start Up & Innovation Sherpa) http://www.sherpa.cat/ Es realitzarà en dues sessions; els dimarts 20 i 27 de novembre, de 2/4 de 10 del matí a 2/4 d’1 del migdia, al Palau Firal de Manresa.

 

El curs s’imparteix amb els objectius d’ajudar les empreses de nova creació i les persones emprenedores, tant si ja han iniciat un projecte o estan en procés de fer-ho, a ordenar i millorar la seva idea de negoci i a aportar idees pel seu pla d’empresa per tal de prendre millors decisions. És un taller molt pràctic en què els assistents podran treballar amb diferents tècniques; com les de ‘visual thinking’, l’anàlisi col·laborativa i el model de negoci SCOPE.

 

L’activitat és gratuïta, però cal inscriure’s prèviament per internet omplint el formulari que trobareu en aquesta pàgina web: http://ow.ly/ucVv30mA6KK Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció.

 

Per a més informació contacteu amb l’equip del CEDEM al telèfon 93 878 76 25 o al correu cedem@ajmanresa.cat.

 

La formació està adreçada a les persones emprenedores, tant si ja han iniciat un projecte o estan en procés de fer-ho, i a les empreses de nova creació.   

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web