Del 14 al 18 de maig- 1a Setmana de l'emprenedoria a Manresa


 1a Setmana de l'emprenedoria a Manresa


Arriba la primera edició de la Setmana de l’Emprenedoria a Manresa del 14 al 18 de maig, sota l’organització del CEDEM, el Centre de Desenvolupament Empresarial  de l’Ajuntament de Manresa amb la col·laboració de totes les entitats del territori que ofereixen serveis de suport a la persona emprenedora.

L’objectiu és reforçar la tasca habitual que es fa des del CEDEM i des de les entitats, de fomentar la cultura emprenedora a la societat i  els seus valors.


Una setmana intensa amb un ventall ampli d’activitats per escollir, des de taules rodones, xerrades motivacionals i inspiradores, relats i experiències emprenedores, espais de trobada i de networking, formacions, activitats amb el comerç i les parades de la ciutat, presentacions de llibres, etc. Algunes de les activitats es duran a terme al CEDEM i d’altres, en diferents espais de la ciutat.

El programa inclou també la programació dels municipis de Sallent, Sant Vicenç de Castellet i Sant Joan de Vilatorrada. 

Totes les activitats són gratuïtes i la majoria requereixen d’ inscripció prèvia.

Tota la informació amb detall de cada activitat, la trobareu al Catàleg.

Esperem que gaudiu de la proposta!

Més Informació:

CEDEM 

938787625 / cedem@ajmanresa.cat


Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web