Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 15 de juny- Més enllà de crear una botiga on line, què cal per a vendre a internet? amb Xavi Sardà (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)

15 de juny- Més enllà de crear una botiga on line, què cal per a vendre a internet? amb Xavi Sardà (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


Hosting, dominis, CDN, CRM, CMS, SEO, SEM, mobile-first... són només alguns dels conceptes que s'han de tenir en compte a l'hora d'iniciar la venda online.

Moltes vegades pensem que n'hi ha prou amb una botiga online per a començar a vendre, però la veritat és que la venda per Internet és molt més complexe que quatre acrònims.

En aquesta xerrada repassarem els bàsics de la venda online i intentarem desxifrar alguns conceptes menys coneguts, però tant o més importants per a tenir èxit en la venda online.

Hora: 11h

Durada: 30-40 minuts

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web