Bages treball, talent i tecnologia

Programats dos tallers per difondre els avantatges de l'economia circular en l'àmbit rural

Dilluns, 05 de Setembre de 2022
Programats dos tallers per difondre els avantatges de l'economia circular en l'àmbit rural
El programa Bages TTT ofereixdos tallers per difondre els avantatges de l’economia circular en l’àmbit rural.<

En el marc del projecte Bages Treball, Talent i Tecnologia, impulsat conjuntament per l’Àrea de Promoció Econòmica i Desenvolupament Rural del Consell Comarcal del Bages i l’Ajuntament de Manresa el proper mes de setembre es programen dues sessions per difondre els avantatges de l’economia circular en l’àmbit rural. Els tallers tindran lloc els dies 19 i 26 de setembre en horari de tarda (de 17.30 a 19.30 hores) al local social de Fonollosa, ubicat al nucli de Canet de Fals, i compten també amb la col·laboració de l’Ajuntament de Fonollosa.

A través de les dues sessions programades es donaran a conèixer els aspectes generals de l’economia circular, les oportunitats que ofereix i les noves tendències de la bioeconomia i el turisme circular. En paral·lel, també s’identificaran els reptes i les idees concretes de les activitats i negocis de les persones participants per fer possible la posada en marxa de nous models de negoci que segueixin les directrius de l’economia circular.

Inscripcions obertes

Les inscripcions són gratuïtes a empreses, persones emprenedores i particulars que tinguin interès a conèixer els elements clau de l’economia circular.Tota la informació de les sessions Com fer el teu negoci més circular? es pot consultar a través de la pàgina web www.bagesttt.cat, a través del correu bagesttt@ccbages.cat o bé al telèfon 93 693 03 52.

Les inscripcions es poden realitzar a: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSclWSq8ZwruqDuxBzO5EgIK-Ag09VKS7cntsXGVMThJ2nBlPA/viewform

Logo ajuntament
Logo Consell Comarcal del Bages
Logo Treball, talent i tecnologia
Logo Diputació de Barcelona