Govern obert i transparència

En marxa el concurs per a la selecció d'un projecte de mediació artística

Divendres, 06 d'Octubre de 2023
En marxa el concurs per a la selecció d'un projecte de mediació artística

El Consorci Transversal Xarxa d’Activitats Culturals busca un projecte que es pugui implantar a les deu ciutats que en formen part, entre les quals Manresa, i que proporcioni eines a la ciutadania per saber observar, interpretar i dialogar amb l'art contemporani. El termini per presentar propostes acaba el 23 d’octubre a les dues del migdia.

La Xarxa del Consorci Transversal ha obert una convocatòria per cercar un projecte de mediació artística que vinculi les pràctiques artístiques contemporànies amb els diversos públics i fomenti la participació ciutadana. Amb aquest concurs es busca un projecte que es pugui implantar a museus i centres d’art de deu localitats catalanes, entre les quals el Centre Cultural el Casino de Manresa.

 

L’encàrrec per a la persona guanyadora serà crear un o diversos elements físics, siguin espais, dispositius o artefactes, que permetin al públic interactuar i participar i que, a través d’aquests elements, es generi una mediació artística que proporcioni eines al públic per poder observar l’art contemporani, reflexionar-hi, dialogar-hi i, fins i tot, crear-ne.

 

Poden optar a aquesta convocatòria totes les persones físiques i jurídiques, així com col·lectius de professionals, nacionals i internacionals, que siguin majors d’edat. Cal enviar les propostes a les dues adreces de correu electrònic lcuenca@txac.cat i coordinacio@txac.cat abans de les dues del migdia del dia 23 d’octubre del 2023.


Pots consultar les bases AQUÍ.