Govern obert i transparència

Reoberts tres carrers de Manresa tancats per enderrocs

Divendres, 28 de Juliol de 2023
Reoberts tres carrers de Manresa tancats per enderrocs

Es tracta del carrer Galceran Andreu i el Camí dels Corrals i del carrer Sant Bartomeu. Els dos primers es van tallar per l’enderroc i desenrunament dels edificis on es construirà la futura seu de la Generalitat a la Catalunya Central. El tercer, per l’enderroc de la casa número 9 que patia risc d’esfondrament.

En les darreres hores s'ha reobert el pas per tres carrers del Centre Històric de Manresa tancats per diverses operacions d'enderroc i desenrunament. 

El carrer Galceran Andreu i el Camí dels Corrals van quedar tallats a la circulació fa tres mesos quan van començar els treballs d’enderroc dels edificis 6, 8, 10 i 12 del carrer Galceran Andreu i el 3 del carrer de la Codinella. En aquest terreny s’hi construirà la futura seu de la Generalitat a la Catalunya Central.  

 

El carrer Sant Bartomeu va quedar tallat al pas de vianants i vehicles fa deu dies quan l’Ajuntament de Manresa va començar l’enderroc de forma subsidiària de la casa número 9. Pocs dies abans i davant l’aparició d’un forat a una de les parets exteriors, es va desallotjar l’immoble per risc d’esfondrament.