Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

El CEDEM ofereix una nova tanda de càpsules formatives on-line per a emprenedors i empreses

El CEDEM ofereix una nova tanda de càpsules formatives on-line per a emprenedors i empreses


04/09/2020

Les formacions són gratuïtes. Les places són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.  

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial (CEDEM) de l’Ajuntament de Manresa continua aquest setembre la seva activitat i ho fa amb la programació d’una nova tanda de càpsules formatives on-line adreçades a particulars, autònoms, emprenedors i empreses.

 

La programació dels cursos on-line d'aquest mes de setembre és la següent:

Les places en aquestes formacions són limitades i requereixen d'inscripció prèvia.

La càpsula "Canvis de règim laboral per a autònoms i pimes", té un formulari d'inscripció específic.

Per a la realització de les formacions on-line amb la plataforma zoom, és molt recomanable descarregar-se, prèviament, l'aplicació www.zoom.com  pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, les persones interessades rebran un correu amb les  instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió).

Totes les formacions que s’organitzen des del CEDEM són gratuïtes i intenten donar resposta a les necessites i inquietuds d’emprenedors i empreses. 

 

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web