El CEDEM ofereix cursos de formació al llarg del mes de març


25/02/2018

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació 

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest mes de març diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer la teva empresa.

 

Aquest mes la formació està especialitzada en la responsabilitat penal i els programes de compliance, model cooperatiu com a forma jurídica a banda del cas Barça-Madrid, d’anàlisi del seu model de negoci. Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció a l’adreça www.manresa.cat/cedem

 

  • La responsabilitat penal de l’empresa. Ens hem de preocupar?

Dimarts, 13 de març de 10 a 11.30 h

Es tracta d’una sessió introductòria per tal de comprendre què és la responsabilitat penal de l’empresa i les conseqüències del seu incompliment. Exemples de les primeres condemnes a empreses.

Adreçat a fundadors, propietaris, administradors, directius, persones amb responsabilitat dins les empreses i/o que puguin actuar per compte i en nom d’ella.

 

  • La Cooperativa, un model d’empresa pel teu negoci?

Dijous, 15 de març de 10 a 12 h

És una sessió introductòria per conèixer els aspectes claus del model cooperatiu i les diferències principals entre optar per constituir una Societat Cooperativa Catalana, una Societat Limitada o fer-se autònom.

Adreçat a persones interessades en la fórmula empresarial cooperativa.

 

  • Cas Barça-Madrid

Dimecres, 21 de març de 10 a 12 h

És una sessió orientada bàsicament a analitzar els models de negoci dels dos clubs de futbol més ben posicionats a nivell mundial. Adreçat a emprenedors i empreses.

 

 

  • Com funciona una empresa cooperativa?

Dijous, 22 de març de 10 a 12 h

L’objectiu de la sessió és aprofundir en els coneixements del funcionament d’una cooperativa i conèixer la dualitat de rols i funcions que es produeix en una cooperativa.

Adreçat a les persones que pretenen optar per la cooperativa com a fórmula empresarial pel seu negoci.

 

  • Com pot la petita i mitjana empresa evitar la responsabilitat penal

Dimarts, 27 de març de 10 a 11.30 h

Es tracta d’una sessió més avançada per tal de conèixer què són, com s’elaboren i com s’apliquen els Programes de Compliment (Compliance) per evitar riscos i responsabilitats penals dins l’empresa.

Adreçat a fundadors, Propietaris, Administradors, Directius, persones amb responsabilitat dins les empreses i/o que puguin actuar per compte i en nom d’ella.

 

 

 

Proempresa - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - info@promanresa.cat | Mapa web