Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Programa CEDEM+

Programa CEDEM+


A qui s'adreça? 

El programa CEDEM+ ofereix un acompanyament especialitzat a persones emprenedores i empreses emergents de menys de 5 anys fonamentades en una proposta de valor diferencial, amb potencial de creixement i de creació de nous llocs de treball. 

Què inclou?

El Programa ofereix els següents serveis a les empreses participants:   

a) Diagnòstic de necessitats del projecte empresarial i l'equip

b) Fins a 10 h acompanyament i seguiment d'un assessor/a especialitzat/da 
Àmbits principals: estratègica, estratègia comercial i comunicació, organització i gestió, operacions, finances o coaching. S'assignaran en base als objectius marcats conjuntament amb el personal tècnic del CEDEM (Ajuntament de Manresa), que farà com a tutor les tasques de supervisió i coordinació de l'acompanyament.  

c) Activitats de formació en els àmbits d'estratègia i gestió empresarial 

d) Suport en la cerca de finançament.

Durada i continuïtat 

El programa té una durada màxima de 4 mesos. 

Si l'equip del CEDEM estima que la implicació de la persona emprenedora no és suficient i no es pot avançar de forma adequada, no es programaran noves accions d'acompanyament, destinant els recursos a una altra persona que en pugui fer us.

Els objectius són trimestrals i seran mesurats de cara a assegurar la bona direcció del pla d'actuació.

Cost del programa 

100% subvencionat mitjançant l'Ajuntament de Manresa, la Diputació de Barcelona i la Generalitat de Catalunya. L'emprenedor o empresa seleccionada paga 0 € d'un cost estimat de 1.000 euros per projecte. 

Sol·licitud

Per tal d'optar a participar al programa, et pots posar en contacte amb l'equip del CEDEM. Es realitzarà una entrevista personalitzada per valorar la participació al programa, essent elegibles projectes fonamentats en una proposta de valor diferencial, amb potencial de creixement, de creació de nous llocs de treball i la persona o equip dedicats al projecte. El nombre de projectes a acompanyar està subjecte a la disponibilitat pressupostària.

Mail de contacte: cedem@ajmanresa.cat


CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web