Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 20 d'octubre- Càpsula Màrketing, xarxes i estratègia digital per a comerços locals (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)

20 d'octubre- Càpsula Màrketing, xarxes i estratègia digital per a comerços locals (FORMACIÓ ON-LINE amb inscripció prèvia)


La càpsula s'enfoca a aportar als assistents, idees i estratègies, resoldre dubtes i generar  debat al voltant de tot el ventall d’eines online per al negoci de comerços locals. 

Continguts:

  • Consells per publicar a XXSS (IG/Facebook/Twitter)
  • Publicitat a XXSS (IG/Facebook)
  • Idees per a continguts (CANVA/AlsoAsked)
  • Comerç On-line (Shopify)


Adreçat
 a autònoms i petits comerços.

Formadors:

Marc Vilaplana, Sideral Disseny + Màrketing: https://sideral.cat/formacio-i-consultoria/

Marta Albet, Màrketing i Comunicació: https://www.martaalbet.com/

Hora: a les 15:00h

Durada: 60 minutsinscripció: https://forms.gle/Z1sJ2SNeDPsGywSJ8

On line

Per a la realització dels cursos on-line es farà mitjançant la plataforma www.zoom.com. És molt recomanable descarregar-se l'aplicació pel seguiment del curs. Una vegada inscrits, rebreu un correu amb les instruccions (link d'accés a la formació i el codi ID de la reunió). Instruccions per utilitzar zoom: https://support.zoom.us/hc/es/articles/201362193--C%C3%B3mo-me-uno-a-una-reuni%C3%B3n-

Important: Per participar a la formació agrairem que estiguéssiu dins la plataforma 10 minuts abans d'iniciar la sessió.

A destacar:

Aquesta Càpsula formativa, es podrà complementar amb un Assessorament Individualitzat de 3 hores per empresa que anirà a càrrec del mateixos formadors:

  • Tindran prioritat, els comerços que hagin realitzat, prèviament, la sessió grupal.
  • Caldrà sol·licitar la petició d'assessorament individualitzat, mitjançant el següent formulari: https://forms.gle/uUx2pDij5nkqMTdV9
  • Els assessoraments individualitzats, s'hauran de realitzar en el període comprès del 22 d'octubre al 20 de novembre (ambdós inclosos).

CEDEM – Centre de Desenvolupament Empresarial - Palau Firal de Manresa - C/ Castelladral, 5-7, Polígon Industrial Els Dolors 08243 Manresa +34 93 878 76 25 - cedem@ajmanresa.cat | Mapa web