Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]

 Plenari i comissions de treball

Plenari i comissions de treball


El projecte Anella Verda va néixer de l'esforç de diferents col·lectius i particulars que, en funció de les seves inquietuds, experiències i professions, van treballar, i continuen treballant, per dotar de contingut i activitat el rodal de Manresa.

Durant els primers anys del projecte la feina es va realitzar a través de tres subcomissions de treball que funcionaven independentment les unes de les altres, però que es trobaven regularment en un plenari per posar en comú el treball realitzat:

  • Comissió d'Itineraris i senderisme: van definir els itineraris que recorren els diferents espais de l'Anella Verda, les connexions amb el nucli urbà i les problemàtiques que puguin sorgir en els traçats.
  • Comissió d'Educació Ambiental i Salut: van recopilar les diferents activitats que ja s'estaven realitzant a l'Anella Verda per aconseguir una programació conjunta, planificaven sortides de coneixement i proposaven noves activitats per donar a conèixer l'Anella Verda als ciutadans.
  • Comissió d'activitats econòmiques: es va treballar en les propostes per promocionar les activitats econòmiques que es duen a terme dins de l'Anella Verda. Bàsicament, es tracta d'actuacions de promoció dels productors de l'Anella Verda, però també d'altres tipus d'activitats com empreses de serveis, turístiques, restauració...

Amb els anys l'Anella Verda ha anat evolucionant, i actualment les comissions ja no estan en funcionament. Tot i així el plenari es continua trobant regularment per fer un seguiment de la feina feta i aportar noves propostes.