Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Èxit de participació en la Jornada Inicial del programa Idees Joves per fomentar l'emprenedoria

27/11/2014

La presentació, feta aquests matí al Teatre Conservatori, ha aplegat a 263 alumnes procedents de set centres educatius: La Salle, Escola Joviat, els instituts Lluís de Peguera, Pius Font i Quer, Guillem Catà, Lacetània i l’Escola d’Art.

 

La presentació i Jornada Inicial de la onzena edició del programa Idees Joves feta aquest matí al Teatre Conservatori ha aplegat a 263 alumnes procedents de set centres educatius de Manresa: La Salle, Escola Joviat, els instituts Lluís de Peguera, Pius Font i Quer, Guillem Catà, Lacetània i l’Escola d’Art.

Després del discurs de benvinguda, els estudiants escollits com a representants de cadascun dels set centre educatius han participat en el debat sobre emprenedoria “L’aventura d’emprendre”, protagonitzat per tres emprenedors de la comarca del Bages.

Àngel Noguera de la companyia “CIM Aigua i SUD” (medi ambient), president d’AIJEC (Associació de Joves Emprenedors de Catalunya Central), Esteve Carbonell de l’Empresa “Instec” (Instal·lacions elèctriques), i Ferran Martínez responsable de l’alberg de turisme responsable “Els caus de Mura SCCL” han conversat entre ells i posat en comú les seves exp eriències, i han explicat el seu dia a dia, les il·lusions i també els entrebancs que van superar fins fer realitat el seu projecte.

Al llarg de la jornada s’ha lliurat a tots els alumnes assistents la carpeta amb les bases del concurs d’idees emprenedores i pla d’empresa http://manresa.cat/web/article/4797-idees-joves

Impulsar l’emprenedoria entre els estudiants

El XI Concurs d’idees emprenedores i pla d’empresa té com objectiu desenvolupar el potencial creatiu dels joves en l’àmbit de la generació d’idees empresarials i premiar a aquells que desenvolupin una idea fins a la realització del pla d’empresa.

Per participar en el concurs Idees Joves els estudiants han d’estar matriculats en algun dels centres d’ensenyament que participen en el p rograma. Els joves poden presentar la seva proposta (que pot ser individual o en grup) com a màxim fins el dia 17 d’abril de 2015.

El lloc de presentació serà el mateix centre educatiu on estigui matriculat l’alumne; a l’Ajuntament de Manresa (Plaça Major,1) o al Centre de Desenvolupament Empresarial-CEDEM- Palau Firal de Manresa, (polígon industrial Els Dolors . C/ Castelladral, 5-7).

El jurat donarà a conèixer els guanyadors durant el mes de maig de 2015 i es lliuraran 10 premis que valoraran les millors idees empresarials, plans de viabilitat i altres premis com el projecte més ben desenvolupat, més innovador i més ben treballat, així com un premi al millor projecte cooperatiu http://manresa.cat/web/article/4797-idees-joves

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat