Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa publica un ban per garantir una revetlla de Sant Joan segura

21/06/2019

L'Ajuntament de Manresa demana prudència a la ciutadania en la celebració de la revetlla de Sant Joan. L'alcalde ha publicat un ban en què recorda la normativa de seguretat i es recullen totes les recomanacions per a una festa més segura.

 

No es permet encendre fogueres a menys de 500 metres de terrenys forestals.Totes les fogueres han de ser autoritzades. Cal comprar petards en establiments autoritzats, i no guardar-los a les butxaques. Són només algunes de les recomanacions que fa l'Ajuntament de Manresa de cara a la revetlla de Sant Joan, però també per a les revetlles de Sant Pere i Sant Jaume, els dies 24 i 29 de juny, i 25 de juliol, respectivament.

 

L'alcalde de Manresa ha publicat un ban que remet a les normes existents per a l’encesa de fogueres i dóna consells sobre les normes de seguretat en la utilització dels petards

 

En aquest enllaç es pot consultar el text íntegre del ban  

 

Més informació sobre mesures preventives a les revetlles, a més de consells sobre manipulació de petards, es poden consultar a la web Revetlles amb precaució.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat