Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Prop de 200 alumnes de sis anys s'apropen al món de la música amb els 'Tastets instrumentals' del Conservatori de Manresa

11/03/2019

Aquest matí ha tingut lloc la segona edició dels “Tastets instrumentals” del Conservatori de Música de Manresa. L’activitat serveix perquè alumnes de primer de primària d’escoles de Manresa (6 anys) coneguin i puguin provar diversos instruments musicals i apropar-se al món de la música.


 

Acostar la música i la feina del Conservatori als infants, convidar-los a gaudir-ne i a tocar-los i, fins i tot, detectar alumnes amb potencial en el món musical. És l’objectiu dels “tastets instrumentals” que s’han fet aquest matí al Conservatori de Música, amb la participació de prop de 200 alumnes de cinc escoles de primària de Manresa.

 

Dividits en petits grups, els alumnes han anat passant per diverses aules i espais del Conservatori i han conegut cadascun tres instruments cadascun. En total s’han donat a conèixer fins a divuit instruments. Amb cadascun dels grups, els professors del centre han fet una introducció sobre l’instrument, i després els mateixos alumnes els han pogut provar. Del grup de tres instruments que ha ‘tastat’ cada grup, n’hi havia dos de més coneguts (piano, violí, guitarra...) i un altre que en general és més desconegut popularment (fagot, tuba, trombó...). També cada alumne ha pogut conèixer i provar instruments de famílies diferents (vent metall, vent fusta, corda, percussió...).

 

El programa es porta a terme per segon any, amb molt èxit de participació i molt interès per part dels alumnes, molts dels quals s’apropen per primera vegada i amb molt interès al món dels instruments musicals i, en alguns casos, manifesten la voluntat d’estudiar música o inscriure’s al Conservatori.

 

Els alumnes també s’han endut làmines amb els diversos instruments per pintar, una iniciativa amb la col·laboració de l’Escola d’Art de Manresa.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat