Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa ofereix una xerrada i un curs per tractar l'ús de les TIC en els joves

10/01/2019

La xerrada “Internet segura” es realitzarà el dijous 17 de gener, a les 7 de la tarda; i el curs “L’impacte de l’entorn digital en la infància i adolescència” es portarà a terme els dimecres 23 i 30 de gener, de les 9 del matí a les 2 del migdia. Totes les activitats tindran lloc a l’Espai Jove Joan Amades (C/ Sant Blai, 14) i estan adreçades als familiars i professionals que estan en contacte amb infants i adolescents.

 

Les regidories de Salut i Joventut de l’Ajuntament de Manresa i l’Oficina Jove del Bages han organitzat una xerrada i un curs amb la finalitat de tractar l’ús d’internet i les noves tecnologies en les etapes de la infància i adolescència.

 

La xerrada “Internet segura” es realitzarà el proper dijous 17 de gener, a les 7 de la tarda, a l’Espai Jove Joan Amades. Anirà a càrrec de l’Oficina de Relacions amb la Comunitat dels Mossos d’Esquadra i està adreçada als familiars de joves i adolescents. Durant la sessió es donaran consells i recomanacions per reduir els riscos de navegar per internet a través de les xarxes socials, videojocs, telèfons mòbils, entre d’altres.

 

L’activitat és gratuïta, però per assistir-hi cal confirmar l’assistència trucant al telèfon 93 877 13 60, enviant un whatsapp al 676 66 41 42, o a través del correu electrònic manresajove@ajmanresa.cat.

 

D’altra banda, un dels altres objectius de l’Oficina Jove del Bages és oferir formació a diversos professionals que estan en contacte amb infants i adolescents; com els mestres, educadors, sanitaris, tècnics i dinamitzadors juvenils. Per aquest motiu, s’ha organitzat el curs “L’impacte de l’entorn digital en la infància i l’adolescència”, que es farà en dues sessions durant els dimecres 23 i 30 de gener, de les 9 del matí a les 2 del migdia, a l’Espai Jove Joan Amades, i anirà a càrrec de diversos professionals d’Althaia. Durant aquesta formació, els assistents obtindran eines i pautes d’actuació, podran conèixer els signes d’alerta amb l’objectiu de poder detectar a temps una addicció a les pantalles, i també treballaran els mètodes per fer un bon ús de les TIC i les modalitats d’intervenció educativa en àmbits formals i informals.

 

Les inscripcions per assistir-hi ja estan tancades.

 

Assessoria de salut, drogues i ús de les TIC


L’Oficina Jove del Bages ofereix des de l’any 2006 assessoria de salut especialitzada en drogues i addiccions a les pantalles. És un servei adreçat a famílies, professionals i joves que té l’objectiu d’assessorar, acompanyar i orientar sobre qualsevol dubte que es generi referent a l’ús de les TIC i els efectes que poden ocasionar el consum de cànnabis, alcohol i tabac.  Per contactar-hi cal trucar al 93 877 13 60, enviar un WhatsApp al 670 22 81 58, o bé un correu electrònic a salutbages@oficinajove.cat.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat