Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la Junta Local de l'Associació Contra el Càncer per tirar endavant un projecte d'ajuda al malalt oncològic

09/11/2018

 L’acord, signat per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la representant de la Junta Local de Manresa de l’Associació Contra el Càncer, Maria Jesús Pérez , preveu atorgar a l’entitat una subvenció de 9.000 euros.

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la representant de la Junta Local de Manresa de l’Associació Contra el Càncer, Maria Jesús Pérez, han signat avui un conveni de col·laboració pel qual l’Ajuntament de Manresa atorgarà una subvenció de 9.000 euros a l’entitat.

 

La Junta Local de Manresa impulsa un projecte d’ajuda al malalt oncològic, que ofereix tres línies d’intervenció diferents:

 

  • “Seguir endavant”: suport psicològic específic i gratuït a malalts de càncer i la seva família
 
  • “Atenció social”: treballar amb el nucli familiar processos de reajustament i canvis estructurals a través d’una intervenció familiar, la concessió d’ajudes econòmiques d’emergència i el préstec de material ortoprotèsic
 
  • “Sentir-se millor”: oferir drenatge limfàtic per a dones operades de càncer de mama que pateixen limfoedema

 

La subvenció de l’Ajuntament servirà per fer front a una part de les despeses derivades de la realització d’aquestes activitats.

 

L’Associació Espanyola Contra el Càncer és una organització no governamental de caràcter benèfic assistencial, sense afany de lucre i declarada d’utilitat pública. Té com a objectiu la lluita contra el càncer mitjançant activitats de prevenció, assistència i investigació mèdica, psicològica i social.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat