Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Reforç del bus urbà per facilitar els desplaçaments del centre de la ciutat i les atraccions als Trullols

17/05/2018

Dissabte i diumenge les línies 1, 8 i Festius faran un servei especial que, conjuntament, tindrà freqüències cada 10 minuts

 

Amb l’objectiu de facilitar la mobilitat de les persones durant la celebració de la Fira de l’Ascensió i l’Expobages 2018, Bus Manresa, un any més, reforçarà el servei aquest cap de setmana entre el centre de la ciutat i les atraccions de la Fira instal·lades al polígon dels Trullolls, i viceversa.

 

Aquest es reforç es realitzarà a través d’un servei especial amb les línies L1 Balconada (parada centre ciutat al Mercat Puigmercadal) i L8 Perimetral – Estacions (parada centre ciutat a  la plaça  Valldaura)  durant el cap de setmana per a connectar aquests dos punts d’activitats. També la Línia LF desviarà el seu recorregut habitual per a realitzar parada al polígon Els Trullols. De forma conjunta, les tres línies  oferiran servei amb una freqüència de 10 minuts.

 

Per consultar aquests reforços del servei es pot fer a través del web www.manresabus.com o bé al telèfon 93 875 71 50.

 

Els serveis de Transport públic interurbà modificaran els seus recorreguts d’acord als talls de trànsit establerts. La parada de serveis interurbans de Plaça Espanya quedarà anul·lada tots dos dies. Consulteu afectacions als serveis a través del telèfon 93.874.68.00 (Estació d’autobusos).

 

La parada de taxis es traslladarà al carrer Circumval·lació propera a carrer Guimerà.

 

 

Canvi d’ubicació dels contenidors de residus al carrer Guimerà


La instal·lació de parades al carrer Guimerà obligarà a moure alguns contenidor de residus. Així, l’àrea de residus del Guimerà,  27(davant antic Fotoprix) es mourà davant l’oficina del BBVA com ja s'ha fet en altres ocasions; i els contenidors Guimerà, 56-58 (Placeta estàtua Rei Pere III) es traslladen al Passeig de Pere III, 44 (Forn de Pa). Els treballs de neteja posteriors a l’Expobages s’allargaran fins dimecres vinent.

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat