Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Aquest dissabte es fa una plantada d'arbres al Cardener i es culmina el projecte participatiu guanyador del 2017

17/04/2018

L’activitat, que està oberta a tota la ciutadania, començarà a les 10 del matí al Parc Vidal (al costat de la carpa del Riu). La plantada s'emmarca en el projecte participatiu de "Recuperació de la llera del Riu Cardener", presentat per la Fundació Rosa Oriol, que va ser un dels guanyador dels pressupostos participatius 2017.

 

Aquest dissabte, 21 d'abril, es durà a terme una plantada popular d’arbres i arbustos de ribera a la zona de sota el Parc Vidal (al costat de la carpa del Riu). L'hora de trobada és a les 10 del matí al Parc Vidal i està previst que l'activitat, oberta a la ciutadania, acabi als voltants de les 12.30 del migdia.

 

La plantada s'emmarca en el projecte participatiu de "Recuperació de la llera del Riu Cardener", presentat per la Fundació Rosa Oriol, que va ser un dels guanyador dels pressupostos participatius 2017. L'objecte del programa és la recuperació de la vegetació de ribera d'aquest indret, mitjançant la retirada d'espècies exòtiques invasores i la plantació d'espècies autòctones.

 

Fins ara, la pròpia Fundació Rosa Oriol i diverses empreses de la ciutat han col·laborat amb l'Ajuntament de Manresa per tal de fer algunes feines prèvies, com la retirada de canyes i l'anivellament del sòl. Aquest dissabte, representants d'aquestes empreses i voluntaris de la Fundació seran a la plantada per enllestir el projecte, donar-lo a conèixer i animar a la ciutadania a gaudir d'aquest indret de la riba del Cardener tan atractiu i proper a la ciutat.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat