Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Associació Cine Club Manresa dona el fons documental "Cineclub Manresa" a l'Ajuntament

17/04/2018

El contracte de donació l’han signat avui al migdia l’alcalde de la ciutat, Valentí junyent, i el president de l’Associació Cineclub Manresa, Enric Tierz. També els ha acompanyat la regidora de Cultura, Anna Crespo i altres membres de l’entitat donant

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i el president de l’Associació Cine Club Manresa, Enric Tierz, han signat aquest migdia el contracte de donació del fons documental “Cineclub Manresa”, pel qual l’entitat, que enguany celebra el seu 60è aniversari, entrega el seu arxiu al consistori de la ciutat.

 

A l’acte de signatura també els ha acompanyat la regidora de Cultura, Anna Crespo, i altres membres de l’entitat donant.

 

El fons documental consta de documents manuscrits i impresos, revistes i fotografies que recullen documentació de l’activitat de l’entitat al llarg dels seus primers 50 anys d’existència i funcionament.

 

L’Ajuntament de Manresa accepta aquesta donació i es compromet a traslladar-la a l’Arxiu Comarcal del Bages per tal que aquest procedeixi a la seva custòdia, conservació i divulgació amb finalitats culturals.

 

La donació inclou la cessió gratuïta i en exclusiva dels drets d’explotació sobre el fons documental objecte de la donació referents a la seva reproducció, distribució, comunicació pública i transformació per a qualsevol país i en qualsevol modalitat inclosos els mitjans audiovisuals, informàtics, etc.

 

Amb aquest acord, l’Ajuntament de Manresa reconeix l’interès públic del material donat per l’Associació Cineclub Manresa pel seu valor històric, cultural i per a la investigació. Amb aquest tipus d’actes s’enriqueixen els fons arxivístics i permeten conèixer més a fons la història, la llengua i la tradició del país.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat