Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Inscripcions obertes pels cursos de formació del CEDEM per al mes de maig

16/04/2018

Els cursos són gratuïts i estan adreçats a persones emprenedores i empreses que vulguin ampliar la seva formació.

 

El Centre de Desenvolupament Empresarial de l’Ajuntament de Manresa (CEDEM) ofereix aquest proper mes de maig diversos cursos adreçats a persones emprenedores i empreses amb l’objectiu de millorar la seva formació i  ampliar els recursos per poder consolidar la teva idea de negoci o fer créixer l’empresa.

 

Aquest mes la formació programada està adreçada a donar eines per  millorar la fiscalitat per autònoms, exposar models de negoci, s’explicarà l’aplicació de l’eina CANVA, i es donarà a conèixer el programa RELLEU PIME.

 

Les places són limitades i s’adjudicaran per ordre d’inscripció a l’adreça www.manresa.cat/cedem

 

Cursos programats

 

 

Dijous, 3 i 10 de maig de 10 a 14 h

 

El curs, que tindrà una durada de 8 hores, té com a objectiu conèixer quins són els principals impostos, directes i indirectes, a què han de fer front els empresaris autònoms, tenir clar el calendari fiscal i les obligacions comptables i saber calcular i confeccionar les principals declaracions trimestrals i llibres comptables, Adreçat a autònoms.

 

 

Divendres, 4 de maig de 12 a 14 h

 

La sessió intensiva té com a objectiu conèixer el model de negoci de cada club i destacar les seves particularitats, identificar l'estratègia de captació de clients i de màrqueting a nivell mundial i conèixer la proposta de valor de cada marca. Adreçat a autònoms i pimes.

 

 

Dimecres, 30 de maig de 9 a 13 h

 

És un taller pràctic orientat a conèixer l'eina Canva i adquirir els coneixements suficients (bàsics) per utilitzar-la i aplicar-la al projecte empresarial. Adreçat a tot tipus de professionals que vulguin promocionar els seus negocis o projectes en xarxes socials: pimes, autònoms, community managers, bloggers, etc.

 

 

Dimarts, 22 de maig de 10.30 a 12 h

 

El programa RELLEU PIME és una iniciativa impulsada des de PIMEC que té com objectiu acompanyar i assessorar a les empreses familiars en el disseny i desenvolupament del relleu pime mitjançant el desenvolupament familiar i el seu seguiment, per donar continuïtat a les empreses familiars, que són el 80% de les pimes.

 

La sessió  està adreçada a qualsevol empresa interessada a rebre suport per assegurar la continuïtat del negoci per les generacions futures, així com també persones que vulguin emprendre un negoci. El programa es caracteritza per:

 

  • Un enfocament des de l’òptica de les pimes
  • Adaptar-se a les necessitats dels diferents tipus d’empresaris
  • Conèixer en profunditat l’actual situació econòmica a través de l’equip professionals que compta PIMEC

 

Les inscripcions es poden realitzar a través de Pimec Catalunya Central a  inscripcions.

 

  • Disseny per a no dissenyadors: curs de CANVA aplicat a les xarxes socials

 

Dimecres, 30 de maig de 9 a 13 h

 

És un taller pràctic orientat a conèixer l'eina Canva i adquirir els coneixements suficients (bàsics) per utilitzar-la i aplicar-la al projecte empresarial. Adreçat a tot tipus de professionals que vulguin promocionar els seus negocis o projectes en xarxes socials: pimes, autònoms, community managers, bloggers, etc.

 

Per a més informació sobre els cursos i jornades clicar el següent enllaç.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat