Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa homenatja Maria Torres Clarimon, que compleix 100 anys

16/04/2018

La regidora delegada de la Gent Gran, Mercè Rosich, li ha lliurat aquest matí un obsequi i un ram de flors per celebrar el seu centenari.

 

Mercè Rosich, regidora delegada de la Gent Gran de l’Ajuntament de Manresa, ha visitat avui, dilluns 16 d’abril al matí, Maria Torres Clarimon, nascuda el 16 d’abril de 1918 a Segua (Monzón), per lliurar-li un obsequi i un ram de flors en nom del consistori per commemorar el seu centenari.

 

L’homenatge s’ha celebrat a l’habitatge on resideix habitualment amb les seves filles, en un acte que ha comptat amb alguns dels seus familiars que no s’han volgut perdre aquest homenatge i la felicitació pels seus 100 anys.

 

Maria Torres Clarimon és vídua, té dues filles i tres néts. Durant la seva vida laboral va fer de modista i vivia al barri de la Guia amb el seu marit, Antonio Rodigales, que era treballador de la Renfe. És una persona mol extravertida que li agrada conversar, llegir, fer mots encreuats i veure la televisió.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat