Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Oficina Jove del Bages farà una dinàmica per informar als joves sobre les drogues i els seus efectes nocius

08/02/2018

La dinàmica es durà a terme del 12 al 16 de febrer als centres de secundària i a les universitats de Manresa adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus.

 

La setmana de 12 al 16 de febrer l’Oficina Jove del Bages proposarà als centres de secundària i universitats de Manresa, adherits al projecte de El Punt al Pati i El Punt al Campus, una dinàmica per afavorir el diàleg sobre les drogues i els seus efectes nocius entre les persones Joves.

 

Amb aquesta intervenció es pretén trencar mites, tabús i rumors i oferir una informació verídica sobre les drogues.

 

L’activitat que es proposa en els centres de secundària consisteix que els participant hauran de descobrir si són verdaderes o falses un seguit d’afirmacions que fan referència a l’alcohol, al tabac o al cànnabis.

 

D’altra banda, la dinàmica adreçada als estudiants universitaris consisteix en fer una partida al  joc del kahoot  a través del seu telèfon mòbil, on hauran de triar la resposta correcte sobre preguntes relacionades amb diverses drogues.

 

Assessoria de salut: Drogues i addiccions a les pantalles

 

Per realitzar aquestes activitats es comptarà amb l’acompanyament de la tècnica de l’assessoria de salut: drogues i addiccions a les pantalles, que ofereix assessorament personalitzat a joves, familiars i/o professionals de forma contínua a l’Oficina Jove del Bages. Per contactar-hi cal enviar un correu-e a salutbages@oficinajove.cat o bé enviar un WhatsApp al 670228158.

 

Pla Local de Joventut

 

Aquest acció està inclosa dins el pla Local de joventut 2018-2021 que pretén promoure una vida saludable entre les persones joves, impulsant hàbits saludables i informar sobre els riscos associats al consum de drogues.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat