Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Afectacions de trànsit per la celebració de la Carnavalada i el Carnestoltes infantil

08/02/2018

Els dos actes que se celebren aquest cap de setmana a Manresa provocaran, dissabte a la tarda i diumenge al matí, talls de carrers del centre de la ciutat.

 

 

La Policia Local de Manresa ha comunicat que, amb motiu dels dos actes: “La Carnavalada a la Manresana” de dissabte 10 de febrer a la tarda i “Carnestoltes Infantil” de diumenge 11 de febrer al matí, es tallarà el trànsit de vehicles de varis carrers del centre de la ciutat. L’acte “Carnavalada a la Manresana” de dissabte, se celebrarà de 17.30 a les 20.00h. Durant aquesta edició la rua modificarà el seu recorregut respecte a les edicions anteriors, de manera que la concentració d'inici es realitzarà al Passeig Pere III a l'alçada del carrer Primer de Maig (davant de l'Edifici dels Sindicats) i realitzarà recorregut per les andanes centrals de Passeig Pere III en direcció Muralla, Muralla del Carme, plaça Infants, Joc de la Pilota, Sobrerroca i plaça Major, on finalitzarà la rua.

 

L’endemà, amb motiu de la celebració del Carnestoltes Infantil, a partir de les 7 hores es prohibirà l’estacionament al carrer Carrasco i Formiguera, des del carrer Guimerà fins al carrer Ginjoler. A partir de les 10.45h aproximadament hi hauran els següents canvis de circulació:

 

  • Amb motiu de la concentració de comparses, i el posterior inici de la rua, es tallarà la circulació a la plaça Reforma, carrer Santa Llúcia, i s’obligarà als vehicles que circulin pel carrer Santa Maria a girar a la dreta a la plaça Montserrat i continuar pel carrer Campanes.

 

  • Una vegada totes les comparses surtin de la plaça de Sant Domènec per entrar al Passeig es tallarà la circulació a Muralla de Sant Domènec amb carretera de Cardona, i carretera de Vic a l´alçada de plaça Bonavista.

 

El recorregut de les comparses és el següent: Plana de l’Om, carrer del Born, plaça Sant Domènec, Passeig Pere III, carrer Àngel Guimerà, plaça Lluís Companys, carrer Carrasco i Formiguera fins a la plaça Font de les Oques.

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat