Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Inscripcions obertes a la nova edició de l'Escola per a persones emprenedores 2018

12/01/2018

La formació, que es portarà a terme els mesos de febrer i març, està dividida en dos nivells: nivell 1, enfocat a la generació d'idees de negoci, i nivell 2, centrat en la posada en marxa de la idea emprenedora. Cada nivell té una durada de 40 hores i un cost de 30 euros (gratuït per persones en situació d'atur).

 

Ja s’ha obert el termini per inscriure’s a la nova edició de l'Escola per a persones emprenedores 2018 que, organitzada per la UManresa, Centre Internacional de formació continua i l'Ajuntament de Manresa (CEDEM), té l’objectiu d’oferir una formació intensiva durant els mesos de febrer i març.

 

La formació està dividida en dos nivells: nivell 1, enfocat a la generació d'idees de negoci, i  nivell 2, centrat en la posada en marxa de la idea emprenedora. Cada nivell té una durada de 40 hores i un cost de 30 euros (gratuït per persones en situació d'atur).

 

Escola per a persones emprenedores (nivell 1)

 

En aquest nivell l’objectiu es oferir una formació intensiva enfocada a la generació d’idees de negoci, la creació d’empreses i l’aprofitament econòmic i social de recursos i oportunitats a Manresa. Es tracta d’un enfocament híbrid que combina les classes magistrals amb tallers, activitats de simulació i situacions per explorar els propis límits i els del grup.

 

L’activitat es durà a terme del 5 al 16 de febrer, de dilluns a divendres de 9.30 a 13.30 h, a les instal·lacions d’UManresa - Fundació Universitària del Bages (Av. Universitària, 4-6 de Manresa) i altres emplaçaments de la ciutat.

 

Inscripcions per al nivell 1, clicar AQUÍ

 

Escola per a persones emprenedores (nivell 2)

 

Un cop s’ha pres la decisió de posar en marxa la idea de negoci i emprendre, ja s’inicia una segona etapa que és la de gestionar el negoci. Així, en aquest nivell es donarà una formació en gestió empresarial eminentment pràctica, posant èmfasi en les tècniques de gestió més avançades centrades en la microempresa.

 

La formació corresponent al nivell 2 començarà el 5 de març i finalitzarà el 16 del mateix mes, de dilluns a divendres de 16 a 20 h, a les instal·lacions d’UManresa - Fundació Uni-versitària del Bages (Av. Universitària, 4-6 de Manresa) i altres emplaçaments de la ciutat

 

Inscripcions nivell 2, clicar AQUÍ

 

Reconeixement

 

Els participants que superin satisfactòriament els objectius del curs rebran un certificat d’assistència i aprofitament de la UVic-UCC.

 

Informació i inscripcions

 

Per a més informació: Direcció de Recerca i Innovació. Programa de suport a l’emprenedoria UManresa – Fundació Universitària del Bages - 93 875 73 48 - infofc@umanresa.cat.

 

Igualment, per mirar el calendari de les sessions i formalitzar la inscripció es pot consultar el web: http://www.umanresa.cat/ca/suport-emprenedoria

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat