Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Divendres torna el Cicle de xerrades per a mares i pares amb una ponència sobre la salut mental en la primera infància

14/11/2017

La xerrada “Reflexions sobre salut mental en la primera infància. Una mirada integral”, a càrrec del psiquiatre Jorge Tizón, tindrà lloc a l’Espai Plana de l’Om a les 7 de la tarda.

 

El proper divendres, 17 de novembre, torna el Cicle de xerrades per a mares i pares amb la conferència Reflexions sobre salut mental en la primera infància. Una mirada integral, a càrrec de Jorge Tizón, psiquiatre en atenció primària i psicoanalista, a més de psicòleg i neuròleg.

 

L’acte tindrà lloc a les 7 de la tarda a l’Espai Plana de l’Om i està inclòs dins de la 7a Setmana dels Drets dels Infants.

 

Jorge Tizón és un professional d’un ampli recorregut, ha sigut director de les unitats de salut mental d’infants i adults dels barris de La Verneda, La Pau i La Mina de Barcelona. Va dirigir l’equip de prevenció en salut mental-atenció precoç dels pacients en risc de psicosis de l’Institut Català de la Salut de Barcelona i és formador, docent, supervisor i conegut per la seva divulgació en temes de salut mental.

 

El Dr. Tizón reflexionarà sobre com afecta als nens i nenes els canvis socials i com expressen el malestar els infants en l’actualitat. Intentarà respondre preguntes com: Què diu d’ells/es el símptoma?; Com respon la societat? Com els podem ajudar?

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat