Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa signa un conveni amb la UBIC per donar suport a la dinamització del centre comercial obert

14/11/2017

El document ha estat rubricat avui per l’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la nova presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante.

 

 

L’alcalde de Manresa, Valentí Junyent, i la nova presidenta de la Unió de Botiguers i Comerciants (UBIC) de Manresa, Tània Infante,  han signat avui un conveni pel qual es regulen les condicions d’atorgament d’una subvenció per un import de 4.500 euros per a les activitats de dinamització comercial que desenvolupa l’entitat comercial a la ciutat. L’acte de signatura ha comptat amb la presència del regidor de Comerç i Mercats de l’Ajuntament, Jaume Arnau; i del president sortint de la UBIC, Jaume Pont.

 

El conveni té per objectiu el suport econòmic per a les despeses de gestió de la dinamització del centre comercial urbà, incloent el disseny i execució de les campanyes de dinamització comercial, planificació d’estratègies, implementació dels projectes d’actuació, impuls d’activitats i serveis col·lectius que desenvolupi el centre comercial, etc.

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat