Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'impuls de l'economia circular serà protagonista en la 4a reunió d'associacions empresarials de polígons del Bages

07/11/2017

El Palau Firal de Manresa acull aquesta trobada el proper 23 de novembre, de 10 a 13 hores. Per formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.


 

L’Ajuntament de Manresa, el Consell Comarcal del Bages, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent i PIMEC Catalunya Central organitzen el proper dijous 23 de novembre, de 10 a 13 hores, la 4a reunió d’associacions empresarials de polígons del Bages, una jornada gratuïta i oberta a tothom en què s’exposaran els beneficis de l’economia circular aplicada a la indústria i el teixit empresarial.
 

El vicepresident primer i conseller de l’Àrea de Desenvolupament Comarcal, Joan Badia, manifesta que “trobades com aquesta són molt valuoses per crear noves sinergies, potenciar l’optimització dels recursos i identificar noves oportunitats per garantir la sostenibilitat empresarial”.
 

En un acte que tindrà lloc al Palau Firal de Manresa i que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona i amb la participació i col·laboració d’un ampli ventall d’agents del sector, les ponències programades permetran evidenciar que l’economia circular i la simbiosi industrial poden ser eines estratègiques per la competitivitat de les empreses i la sostenibilitat del territori. Membres de l’Oficina de Sinergies de l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, Packaging Cluster i DENSO Barcelona detallaran la conveniència d’afavorir l’impuls de la simbiosi industrial i l’economia aplicada, que comporten uns avantatges encaminats a aconseguir el màxim profit de l’activitat empresarial. Tot seguit, la taula de debat donarà resposta a qüestions sobre “com aprofitar millor els residus i recursos sobrants” o “com trobar sinergies al territori”, entre d’altres. Per a més detalls i informació sobre les conferències, podeu consultar el programa descarregant aquest document.

Des de l’Ajuntament de Manresa, El  Consell Comarcal, l’Associació d’Empresaris de Bufalvent, i PIMEC Catalunya Central es convida totes les associacions empresarials i companyies de la comarca a participar en la jornada. Per formalitzar les inscripcions, podeu consultar aquest enllaç.


A més, també es recorda que les empreses de la comarca poden iniciar-se en l’impuls de l’economia circular a través de l’Oficina de Simbiosi Industrial impulsada per l’Associació d’Empresaris de Bufalvent a Manresa. Aquest servei té l’objectiu de reduir costos i augmentar beneficis tot potenciant l’ús eficient dels residus i recursos sobrants a través de la col·laboració entre empreses. Podeu visitar www.bufalvent.org/simbiosi per a més detalls.

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat