Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

S'obre una nova convocatòria d'ajuts per a fomentar la dinamització econòmica del Centre Històric

06/11/2017

Es tracta de subvencions a fons perdut que es concedeixen simultàniament a la persona que inicia el negoci i al propietari/ària de l’immoble on aquest s’instal·li. El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31 de gener de 2018

 

L’Ajuntament de Manresa obre una nova convocatòria per sol·licitar ajuts per fomentar la dinamització econòmica al Centre Històric (Barri Antic, Escodines, Remei).

 

Es tracta de subvencions  a fons perdut que van destinades, tant a les persones emprenedores que inicien el negoci, com als propietaris que arrenden el local per instal·lar l’activitat. L’objectiu és revitalitzar els immobles que actualment estan tancats.

 

El termini de presentació de sol·licituds finalitza el dia 31 de gener de 2018 i s’hi poden acollir tots els negocis en planta baixa (activitats comercials i de serveis) o en planta pis (oficines i activitats comercials) que ja estiguin en funcionament i que vagin començar a partir de l’1 de gener de 2017.

 

L’import de la subvenció per a la persona emprenedora titular de la nova activitat és l’equivalent a tres mesos de lloguer de l’immoble. Per la seva banda, el propietari/ària de l’immoble on s’allotja el nou negoci rep un ajut de 2,00 €/m2 de superfície arrendada.

 

La concessió d’ajuts s’emmarca en un seguit d’accions que realitza el govern municipal amb l’objectiu d’accelerar el procés de revitalització, contribuir a millorar l'espai públic, i atraure persones, activitats i projectes al Centre Històric

 

Requisits

 

La nova activitat s’ha d’haver establert després de l’1 de gener de 2017, trobar-se en funcionament i tenir resolt tots els tràmits de legalització. El contracte d’arrendament entre la propietat el titular de l’activitat ha de tenir una durada mínima de 3 anys i estar inscrit ala Cambra de la Propietat o Registre Públic corresponent. A més, la sol·licitud l’han de formalitzar conjuntament ambdues persones interessades (propietat i titular).

 

Sol·licituds

 

El formulari de Sol·licitud es pot descarregar a la web municipal, clicant AQUÍ. Cal fer el tràmit presencialment a qualsevol de les dependències següents:

 

Oficina d'Activitat Econòmica (plaça Major núm. 1, planta baixa). Horari: dilluns a dijous de 8.30 a 18 h; divendres de 8.30 a 15 h. Tel. 93 878 24 14.

Mercat Municipal Puigmercadal (Muralla del Carme núm. 5). Horari: dilluns a divendres de 8 a 14 h. Tel. 93 872 20 66

 

Per a més informació al web municipal: municipal http://www.manresa.cat/web/article/4624-ajuts-i-subvencions

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat