Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

El govern municipal de Manresa treballa avui tot i ser festiu a l'estat espanyol

12/10/2017

L’alcalde i els regidors i les regidores de l’equip de govern, així com el personal municipal que voluntàriament ho ha decidit, han anat a la feina avui, 12 d'octubre, tot i que sigui festiu a l’estat espanyol. 

 

Tots els membres de l’equip de govern de l’Ajuntament de Manresa, que formen CDC i ERC, han anat a treballar avui dijous, 12 d’octubre, tot i que és festiu a l’estat espanyol, davant la situació política que viu el país. Els regidors i regidores han treballat als seus despatxos i també hi ha hagut una reunió de caps d'àrea i una reunió de tot l'equip de govern municipal.

 

Igualment, els treballadors i treballadores municipals que voluntàriament han decidit treballar, també han ho han fet. Per donar resposta a les peticions plantejades pel personal municipal, el govern els va oferir poder anar a la feina de forma totalment  individual i voluntària.

 

Tant el govern com el personal municipal només han fet feines de caràcter intern, i durant tot el dia d'avui no hi ha servei d’atenció al públic.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat