Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament de Manresa i el CAE signen un conveni de col·laboració

12/10/2017

L’acord està adreçat a la prestació d’un programa de formació sociocultural a la ciutat que doni resposta a les necessitats formatives en els àmbits de la pedagogia del lleure i l’animació sociocultural.

 

L’Ajuntament de Manresa i CAE, Formació i Serveis Socioculturals, van signar ahir un conveni de col·laboració per al programa de formació sociocultural en l’àmbit del lleure, i organització, planificació, gestió i recursos a entitats. L’acte de signatura va anar a càrrec de l’alcalde de la ciutat, Valentí Junyent; i el president del CAE, Ignasi Muncunill. Hi ha assistit també la regidora deCulturai Joventut, Anna Crespo.

 

Segons el conveni, l’Ajuntament atorga una subvenció de 15.000 euros perquè el CAE  doni resposta a les necessitats formatives en els àmbits de la pedagogia del lleure i l’animació sociocultural en general.

 

El CAE ofereix, dins les seves activitats d’utilitat pública, formació en l’àmbit de l’animació en el lleure, l’animació sociocultural, la gestió associativa i en tècniques i recursos per a entitats; ofereix banc de recursos adreçat a entitats i centres d’ensenyament; i organitza anualment la gran festa infantil Moguda a l’Agulla i la Setmana de Jocs al Carrer.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat