Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

L'Ajuntament farà un tractament fitosanitari als plàtans de vàries zones de la ciutat

08/08/2017

El tractament es durà a terme durant la nit del divendres 11 d’agost al dissabte 12 d’agost, de les 12 de la nit a les 6 de la matinada.

 

La Unitat de Parcs i Jardins Urbans de l'Ajuntament de Manresa ha comunicat que durant aquest divendres, 11 d’agost, de les 12 de la nit fins a les 6 de la matinada de l’endemà, dissabte 12 d’agost, es farà un tractament fitosanitari a arbres de l’espècie dels plàtans pel control del tigre del plàtan (Corythucca ciliata).


El tractament es realitzarà amb un equip atomitzador per arribar a qualsevol part de l'arbre. L’actuació tindrà lloc en horari nocturn per evitar molèsties als veïns. Es recomanable que els habitants d’aquestes zones, en aquest horari, tanquin portes i finestres, retirin els animals domèstics, aliments i objectes dels balcons i no passin sota la màquina aplicadora durant la feina.

 

Aquest control és una mesura necessària per a la salut dels arbres ja que el tigre del plàtan és una de les plagues més comunes de l’arbrat urbà i es tracta d’un insecte que provoca que la fulla de l’arbre perdi el color verd i quedi groguenca, així com una defoliació prematura.


Els treballs es faran als següents carrers i zones de la ciutat: 

 

Els carrers Puig i Cadafalch, Domènec i Muntaner, Joan Miró i plaça Josep Lluís Sert; del barri de Cal Gravat

 

Font dels Capellans


Plaça Mallorca


Carrer Abat Oliva


Carrer Font del Gat

 

Passeig Pere III (el tram superior per damunt de la plaça Espanya)

 

 

 

 

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat