Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

'Les decisions a l'adolescència', la propera xerrada del cicle per a mares i pares aquest dimarts a la Fira de l'Estudiant

21/04/2017

La conferència, a càrrec de la mestra especialitzada en pedagogia terapèutica, Laia Casas, tindrà lloc a les 7 de la tarda al Palau Firal i donarà eines i estratègies per fomentar el benestar emocional dels adolescents dins el nucli familiar.

 

Aquest dimarts, 25 d’abril a les 19 hores, tindrà lloc al Palau Firal la conferència “L’educació en la felicitat de l’adolescent”, en el marc del 10è cicle de xerrades per a mares i pares i com un dels acte programats de la Fira de l’Estudiant que se celebra del 24 al 27 d’abril al Palau Firal.

 

La ponència anirà a càrrec de Laia Casas, mestra especialitzada en pedagogia terapèutica, Màster en educació emocional i benestar per la UB, Màster en psicologia de la comunicació i la cognició per la UAB i Màster en programació neurolingüística avalat per l’AEPNL.

 

Casas oferirà eines i estratègies per fomentar el benestar emocional dins el nucli familiar i per acompanyar als fils i filles a prendre les decisions d’una manera adequada i coherent.

 

L’adolescència és una etapa plena de canvis ràpids, tant a nivell físic com emocional. En aquesta fase es defineixin característiques de la personalitat, que seran vitals per una correcta formació de l’autoestima i l’autoconcepte a l’edat adulta.

 

La família, conjuntament amb el centre educatiu, és on el jove reforça els seus valors, les seves capacitats i la seva identitat. Per això, és important fomentar una correcta educació emocional, que ajudi a un bon desenvolupament cerebral, i a establir una relació saludable amb ell mateix i amb els altres.

 

El cicle de xerrades per a pares i mares, adreçat a famílies amb infants i joves en edat escolar, està organitzat conjuntament per un grup d'escoles de Primària de Manresa, l'Associació de Mares i Pares d'Alumnes (AMPA), les AMPA dels instituts, la Fundació Universitària del Bages (FUB) i l'Ajuntament de Manresa.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat