Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Publicat a la web municipal el document definitiu del Pla de Govern 2016-2019

01/12/2016

Des d'avui dijous, 1 de desembre, està publicat a la pàgina web municipal el document final del Pla de Govern 2016-2019. El document inclou les propostes inicials del Pla de Govern, les que es van recollir al Pacte de Ciutat i les que s'hi han incorporat després del procés de participació ciutadana. La documentació que es fa pública també inclou el document de retorn a la ciutadania, amb totes les accions proposades i els comentaris que s'hi han fet per a la seva inclusió o no en el document final.

 

El Pla de govern 2016-2019 ja es pot consultar íntegrament a la pàgina web municipal. El document final inclou 291 mesures i és el resultat del procés de participació ciutadana que s'ha dut a terme els darrers mesos.

 

El document inicial que es va començar a discutir, que incloïa les mesures del Pla de Govern i el Pacte de Ciutat, constava de 224 mesures. En els diàlegs participatius oberts a la ciutadania, un total del 17 sessions amb 255 participants, es van recollir 229 propostes ciutadanes. D'aquestes, 142 s'han acceptat (118 totalment i 24 parcialment). El document final inclou de 291 mesures, ja que una part de les accions proposades o ja s'estan fent o estaven previstes d'alguna manera en el document inicial.

 

Al mateix temps, el govern municipal ha fet públic també el document de retorn a la ciutadania, amb totes les accions proposades i les valoracions que s'hi han fet per a la seva inclusió o no en el document final. La major part de les propostes acceptades es relacionen directament amb el redactat de les accions corresponents incloses en el Pla.

 

L'alcalde de Manresa, Valentí Junyent, ja va presentar les línies mestres del Pla de Govern i la xifra de propostes acceptades i denegades en el plenari del Consell de Ciutat que va tenir lloc aquest dimarts a l'auditori de l'Ateneu Les Bases.

 

CONSULTEU el Document final del Pla de Govern 2016-2019 i també el Document de retorn a la ciutadania amb la valoració de les propostes plantejades durant els Diàlegs i via Internet.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat