Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Manresa commemora la festivitat de Tot Sants i el Dia de Difunts amb la celebració de cultes religiosos

28/10/2016

La celebració de cultes religioses tindran lloc el dimarts i el dimecres a la capella del cementiri i l’horari de la instal·lació municipal, fins al 2 de novembre, serà de les 9 a les 18.30 h. Per facilitar la mobilitat es reforçarà el servei de bus.

 

Com és tradicional, Manresa tornarà a commemorar les festivitats de Tots Sants i el Dia dels Difunts amb la celebració de cultes religiosos que tindran lloc a la capella del cementiri.

 

Enguany la celebració es farà el dimarts, 1 de novembre a les 11.30 h, amb una missa en sufragi dels difunts del Cos de Bombers, Creu Roja i Protecció Civil. A les 13 h tindrà lloc un altra missa solemne oficiada per Mn. Antoni Boqueras, rector de la Parròquia de Santa Maria de la Seu, amb la participació de la Capella de Música de la Seu.

 

L’endemà, dimecres 2 de novembre a les 16 h, el vicari de la Parròquia de Santa Maria de la Seu, Mn Xavier Estopà, celebrarà una absolta general i missa solemne.

 

En cas de pluja les misses se suspendran

 

Ampliació de l’horari del cementiri

 

Fins el 2 de novembre, la instal·lació del cementiri restarà oberta de 9 del matí fins a les 18.30 h de la tarda, per facilitar a la població la visita als seus difunts. A partir del dimecres, 2 de novembre, es recupera l’horari habitual d'aquesta instal·lació municipal.

 

Reforç del servei de bus

 

La línia de bus Manresa – Sant Joan de Vilatorrada, es reforçarà el dia 1 de novembre en el servei de 9 a 13.30 h i de 15 a 19 h, amb una freqüència de pas de 15 minuts. Aquesta línia realitza parades a Plaça Europa, Pompeu Fabra, Francesc Moragas, Els Panyos i Cementiri. De retorn realitza parada a les parades de Cementiri, Plaça Valldaura i Plaça Europa.

 

La Línia Festius del Bus Manresa té la parada “El Congost” (carrer Martí i Pol) propera al cementiri. L’horari de la línia és de 8.10 a les 22.40 h amb freqüència de pas de 60 minuts.  

 

Horari del cementiri a partir del 2 de novembre

 

A partir del dilluns, 2 de novembre, el recinte tornarà a obrir amb l’horari habitual que és el següent:

  • Dilluns, dimecres i divendres de 9.00 a 14.30 h.
  • Dimarts, dijous i dissabte de 9.00 a 17.30 h.
  • Diumenges i festius de 9.00 a 13.30 h.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat