Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Premi Pare Ignasi Puig i Simon

L'Ajuntament de Manresa convoca, en el marc dels Premis Lacetània, el premi Pare Ignasi Puig en memòria del sacerdot de la companyia de jesús, professor, investigador i savi divulgador dels coneixements científics i autor de diverses publicacions sobre Sant Ignasi de Loiola a Manresa.

Objecte de la convocatòria:

El premi s’adjudicarà a un projecte de recerca o de divulgació que tracti algun aspecte històric de l’edat moderna des d’una perspectiva social, humana, artística o patrimonial emmarcat a l’entorn de l’estada de Sant Ignasi de Loiola a Manresa (1522-1523), de la seva canonització (1622), dels llocs de la ruta ignasiana de la ciutat, de la presència de la Companyia de Jesús a la ciutat o sobre la Manresa dels segles XVI al XVIII.

Beneficiaris

 Pot participar en la convocatòria qualsevol persona física o jurídica que presenti un projecte de recerca o divulgació que s’ajusti a l’objecte de la convocatòria. 

Import del Premi: 1.500,00 euros

Aquest import és brut, per la qual cosa s’haurà de deduir d’aquest el percentatge de retenció corresponent segons la normativa vigent aplicable.

Termini i lloc de presentació de projectes

Els projectes es podran presentar des del dia 10 d'agost fins el 16 d'octubre de 2018.  

Els projectes han de ser lliurats a la seu del Bages-Moianès Omnium Cultural, carrer Sobrerroca, 38 de Manresa o bé a l’Arxiu Comarcal del Bages, via de Sant Ignasi, 40 de Manresa.


Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat