Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Concurs de fotografia "Els meus records"

Concurs de Fotografia "els meus records"

L'Ajuntament de Manresa ha convocat tres edicions del concurs de fotografia "Els meus records". Es tracta d'un concurs obert als ciutadans de més de 65 anys que participen amb fotografies de la seva propietat captades a qualsevol espai de Manresa abans de l'any 1980. El seu objectiu és incrementar el coneixement de la història de Manresa a través de la difusió d'imatges antigues, posar en valor l'experiència i els records que conserva la gent gran, a més de promoure la participació ciutadana per mitjà de l'ús de les noves tecnologies com l'escàner,el correu electrònic, imatges on line, etc.

Amb la convocatòria d'aquest concurs es pretén mostrar aquelles imatges que, més enllà del pur retrat familiar, reflecteixin de forma genèrica les formes de vida ja passades (celebracions, treball, utensilis en desús, festes populars, oficis tradicionals...); els llocs que tinguin un component d'interès social o personal (monuments, parcs, parcs, carrers...); esdeveniments històrics, socials, lúdics o esportius que recuperin la memòria col·lectiva del municipi. 

Podeu veure les obres presentades a la darrera edició Fotos a concurs

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat