Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Personal eventual

El nombre i denominació dels llocs de treball que aquest Ajuntament crea per al seu desenvolupament per personal eventual, de confiança i assessorament especial és el següent:

  •  CAP DE GABINET D’ALCALDIA
  •  RESPONSABLE DE COMUNICACIÓ
  •  *COMISSIONAT PEL CENTRE HISTÒRIC

(Acord Ple de 30 de juny de 2015. *Acord Ple de 17 de desembre de 2015)

Joan Francesc Domene Castillo (1967)

Cap de Gabinet d’Alcaldia de l’Ajuntament de Manresa

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació i en Ciències Polítiques i Sociologia per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), i Màster de Periodisme Econòmic per la Universitat de Saragossa.

Va iniciar la seva carrera professional al diari Regió7, on va ser redactor de Cultura i cap de secció d'Actualitat i Economia. Va treballar en la secció d'Economia dels serveis informatius de Televisió de Catalunya i també va exercir com a corresponsal dels diaris El País i El Mundo.

Va ser director de Dossier Econòmic de Catalunya, el primer setmanari especialitzat en economia redactat en català, abans de ser el responsable de l’edició barcelonina del diari gratuït 20 minutos, on també va ocupar la direcció adjunta d'àmbit estatal del diari i la direcció general de 20 minutos On Line (20minutos.es), a la seu central de Madrid.

Posteriorment, va ser cap de projecte i responsable de continguts digitals de Mundodeportivo.com dins del Grup Godó.

Va arribar a l’Ajuntament de Manresa el juliol 2011 com a Cap de Comunicació i de Gabinet d’Alcaldia i des de juliol de 2015 és Cap de Gabinet d’Alcaldia.

Joan Piqué Serra  (1973)

Responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa

Periodista. Llicenciat en Ciències de la Informació per la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) i amb estudis d’Humanitats a la Universitat Oberta de Catalunya (UOC). Certificat de corrector de català per la Junta Permanent del Català. Va formar part durant deu anys de la redacció del diari Regió7.

Posteriorment, va treballar a l’empresa Pauta, del Grup Transversal, Cultura i Comunicació. Ha estat corresponsal de mitjans nacionals, com els diaris Ara i La Vanguardia i ha estat vinculat durant anys a la revista manresana El Pou de la gallina, en tasques de redacció i maquetació.

Va ser un dels membres del nucli impulsor de la demarcació de la Catalunya Central del Col·legi de Periodistes de Catalunya i col·labora amb la junta de la demarcació. També va ser membre i president de l’Apunt, Associació de Periodistes de la Catalunya Central. Ha guanyat dues vegades el premi de periodisme Tasis-Torrent, per reportatges publicats a Regió7 i a El Pou de la gallina.  Ha estat membre actiu de diverses entitats i col·lectius del teixit associatiu i cultural de la ciutat.

Des del setembre de 2015 és responsable de Comunicació de l’Ajuntament de Manresa.

Adam Majó Garriga (1968)

Comissionat del Centre Històric

Llicenciat en filologia alemanya. Ha treballat molts anys a l'hosteleria, i en els últims anys en l'àmbit de la traducció i la docència. 
Milita a l'esquerra independentista des de l'any 1986. Ha col.laborat amb el moviment anti-militarista, la FM Alternativa i en iniciatives a favor del transport públic i la bicicleta. 
Li agrada el Rugby. Viu amb la Neus i tenen dos fills.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat