Aquest web utilitza galetes (cookies) per a oferir una millor experiència de navegació. Si continua navegant pel web, considerem que accepta la seva utilització. [ Acceptar ]
La ciutat
Ajuntament
Serveis
Oficina virtual

Consell de ciutat

- Què és? 
El Consell de Ciutat és el màxim òrgan de participació, amb les funcions d'informació, estudi, debat i assessorament per a la determinació de les grans línies de la política municipal que incideixen en el desenvolupament estratègic, econòmic, social, cultural i sostenible de la ciutat.

- Qui en forma part?
El Consell de Ciutat estarà format pels membres dels Consells de Districte, un representant de cada consell sectorial així com dels diferents agents socials: empresaris, comerciants, col·legis professionals, representants d'altres administracions públiques, partits polítics amb representació a l'Ajuntament i sindicats.

L'última reunió del Consell de Ciutat va tenir lloc el 21 de març de 2018 i aquí podeu trobar la convocatòria amb tots els detalls sobre els temes que es van tractar. 

A l'apartat de 'Documents' (a la dreta de la pàgina) trobareu també les presentacions que van fer els regidors i l'alcalde, així com l'acta de la sessió anterior.

Destaquem

Notícies

Agenda

Directori

Plànol guia


Mapa web | Informació i Crèdits | Política de privacitat
© Ajuntament de Manresa - Pl. Major 1 - 08241 Manresa - +34 93 878 23 00 - ajt@ajmanresa.cat